Afbeelding
Theo Beumer

ZVV Ede kansloos bij koploper

16 februari 2019 om 09:30 Sport/sport

EDE De zaalvoetballers van ZVV Ede verloren vrijdagavond met 12-6 van FCK/De Hommel.

Het krachtsverschil in de eerste divisie werd daarmee behoorlijk duidelijk. FCK/de Hommel is koploper met 38 punten uit 15 wedstrijden.

ZVV Ede bezet de achtste plaats met 11 punten uit 14 wedstrijden.

Nog steeds een positie die recht geeft op handhaving. De concurrenten voor een P/D-wedstrijd zijn C.F. Maderos met 8 punten, FC Brasil`77 met 6 punten en hekkensluiter Bristol Team/Budgetisolatie met slechts vier punten.

In Kaatsheuvel werd het al snel 4-0 voor de thuisclub alvorens Joost van Dam tegen scoorde: 4-1.

Het scoreverloop bleef in het voordeel van FCK/De Hommel. Bij een 6-1 stand wist Achraf Benahmed (archieffoto) wat terug te doen: 6-2.

,,Daarna deden we onszelf tekort. Twee tien meter trappen (soort strafschop) werden gemist. Ondanks dat er elke training op wordt geoefend laten we die kansen liggen", gaf coach Paul Prins teleurgesteld aan.

In de tweede helft was er veel werk voor de beide doelmannen. Maar FCK/De Hommel was veel effectiever dan ZVV Ede. Waar de thuisclub nog zes keer scoorde wisten de edenaren maar vier keer het vijandelijk doel te vinden.

Kamal Bendadi (aanvoerder) scoorde driemaal. Hij verving als aanvoerde de geblesseerde Mitchell Snetselaar en de geschorste Rob van Eem. Joost van Dam bepaalde de eindstand op 12-6.

Vrijdagavond ontvangt ZVV Ede het op de vijfde plaats staande CFM/Transito.  De eerste wedstrijd eindigde in een 1-8bnederlaag.

Deze wedstrijd begint in de topsporthal om 21.00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie