5670791_eso03dvokccsaskiavanderzee.jpg
5670791_eso03dvokccsaskiavanderzee.jpg Theo Beumer

Pak slaag voor DVO

Sport/sport

BENNEKOM ,,Een ouderwets pak slaag.'' Zo noemde Richard van Vloten de 40-23 nederlaag van DVO/Accountor bij PKC/SWK Groep.

De Bennekommers liepen vanaf de eerste minuut achter de feiten aan. Bij 5-1 werd de eerste time out aangevraagd. ,,Wij kregen het niet voor elkaar een ontketend PKC te stoppen. Zij schoten een heel hoog percentage. Bij ons liep het op verschillende fronten niet'', had de trainer gezien.

Halverwege was het al 20-7. ,,De tweede helft was het 20-16. Dat is prima. Lichtpuntjes waren het goede spel van Saskia van der Zee (op archief foto) en de goede invalbeurten van Roos Scherrenburg en Menno van der Neut.''

,,Duidelijk is dat je tegen PKC geen mindere helft kan permitteren. Dit is na TOP de tweede veegpartij van het seizoen. Dat kan een keer gebeuren tegen een topploegen. Er is ook niets aan de hand. Wij moeten deze wedstrijd snel achter ons laten. De weken van de waarheid komen er weer aan. Te beginnen zaterdag thuis tegen Blauw Wit. Wij gaan, net als in Amsterdam, proberen te winnen. Lukt dat dan heb je extra lucht richting KCC en Deetos'', besluit Richard van Vloten.

Doelpunten DVO: Koen van Roekel 8, Robbe de Wit 4, Gertjan Meerkerk en Saskia van der Zee 3, Daniëlle Boadi 2 en Menno van der Neut 2, en Chris van Haren 1

advertentie