Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Twee nieuwe spelers Bennekom

6 april 2019 om 22:57 Sport Finaleweken 2019

BENNEKOM Bennekom maakte zaterdag de komst van twee nieuwe spelers bekend. Tiggo Jansen (18) komt over van Almere City O19. Mex Bekker maakt de overstap van RKHVV.

Tiggo Jansen tekende net voor de ontmoeting tussen Bennekom en KHC zijn contract. ,,Ik wil mij verder ontwikkelen. Ik denk dat ik dat beter kan bij Bennekom dan bij Almere O19'', laat de verdedigende middenvelder weten.

Jansen nam zelf contact op met Bennekom. ,,Mijn opa woont in Bennekom. Dat is de link. Ik had al wat wedstrijden gezien. Ook heb ik een keer mee getraind. Uiteindelijk is het besluit genomen hier te gaan voetballen.''

De tweede aanwinst is Mex Bakker. Bakker is oorspronkelijk afkomstig van BVC'12 uit Beek. Vervolgens zat de spits jarenlang in de jeugdopleiding van NEC/OSS O'19. In de winterstop werd hij uitgeleend aan RKHVV. Daar scoorde hij drie keer voor de hekkensluiter uit de hoofdklasse A zondag.

De ploeg uit Huissen is de laatste jaren hofleverancier van Bennekom. Vorig jaar maakten Jelmer Goedhart, Wessel van der Horst (inmiddels gestopt) en Nick Stienstra de overstap.

Eerder werd al bekend dat Niek van Ginkel en Jorn Hiensch (Jong NEC) terugkeren naar Bennekom.

Jonathan Slootmans, Jasper Slenters (op archief foto), Luc Dolphijn en Tim van der Meulen vertrekken naar WAVV, Mourad Marbouh naar DOVO, Pepijn Teloh naar RKZVC en Quincy Veenhof naar IJsselmeervogels.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie