Afbeelding
Eigen foto Yuzgec

Van Gent Finaleweken: ZVV Ede heeft Turkse international binnen

29 april 2019 om 15:57 Sport Finaleweken 2019

EDE ZVV Ede heeft met de internationale Turkse zaalvoetbal doelman Alpay Yuzgec de eerste versterking voor het nieuwe seizoen 2019/2020 binnen.

De 21-jarige doelman komt over van Futsal Apeldoorn. Voordat Yuzgec actief was voor Futsal Apeldoorn kwam hij uit voor WSV.

Daar maakte hij onder de nieuwe trainer/coach van ZVV Ede Anouar Tighadouini zijn debuut in de Eredivisie. 

,,Ik kijk uit naar een nieuwe samenwerking met coach Tighadouini. En de sfeer tijdens thuiswedstrijden van ZVV Ede is geweldig. Ik denk dat ik mij hier snel thuis ga voelen", opent Alpay Yuzgec.

De inwoner van Apeldoorn wil zich bij eerstedivisionist ZVV Ede verder ontwikkelen. Ook hoopt hij zich opnieuw in de kijker te spelen voor het Turkse nationale team.

,,Tijdens mijn tweede seizoen bij WSV in de Eredivisie kreeg ik een uitnodiging voor een zaalvoetbal oefeninterland tegen Moldavië. Een paar weken later stond ik de hele wedstrijd onder de Turkse lat tegen Denemarken", kijkt Yuzgec terug.

Technisch manager Henry Snetselaar is ook tevreden. 

,,We zijn erg blij dat we het vertrek van Robbin Koenders hebben kunnen opvangen met deze talentvolle doelman. Daarmee hebben we weer drie keepers. Dat zijn dus Luciano van Ommeren, Pascal Klarenbeek en Alpay Yuzgec. De komende weken volgen er meer gesprekken met mogelijke nieuwe spelers.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie