Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Harskamp moet eer aan GVC laten

12 mei 2019 om 09:02 Sport Finaleweken 2019

HARSKAMP Vierdeklasser Harskamp leed op eigen veld een 1-5 nederlaag tegen het Wageningse GVC.

,,Ons plan om GVC te ontregelen kon al na een paar minuten de prullenbak in. Douwe de Vries, een goede GVC spits lobde de bal over onze doelman Guido de Geit heen: 0-1. Dan weet je dat je het moeilijk krijgt tegen deze goede ploeg", opende Harskamp trainer Bob Jansen (archieffoto).

Hij zag het ene na het andere mooie Wageningse doelpunt voorbijkomen. ,,De ruststand was 0-4. Een paar kleine kansjes maar eigenlijk nooit een echte kans op een tegentreffer. Jasper Jansen en Aldo van Norel probeerden het wel."

In de tweede helft speelde Harskamp beter.

,,Het doel was geen doelpunt meer te incasseren. Maar het werd eerst nog 0-5 alvorens wij zelf scoorden. Luc Riezebos redde de Harskampse eer: 1-5", had Jansen genoteerd.

De trainer weet dat zijn ploeg in de strijd om nacompetitie voetbal nog een belangrijke rol kan spelen. 

,,Wij hebben er vandaag (zaterdag) tegen GVC alles aangedaan. Dat zullen we ook in de laatste wedstrijd tegen Fortissimo op zaterdag 25 mei doen. Maar misschien is dan de strijd om P/D-plekken al beslist. In ieder geval wil ik met mijn ploeg op een waardige wijze afscheid nemen van een aantal mooie Harskampse jaren", eindigde trainer Bob Jansen.

Harskamp neemt in de vierde klasse de zevende plaats in. De ploeg verzamelde 22 punten uit negentien wedstrijden en is best of rest in het rechterrijtje.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie