Afbeelding
Barbara Eijlander

Van Gent Finaleweken: Ede/Victoria bezorgt Veluwse Boys een lastige middag

25 mei 2019 om 20:06 Sport Finaleweken 2019

EDE Ede/Victoria bezorgde Veluwse Boys een lastige middag. Uiteindelijk bleven de Edenaren net aan de verkeerde kant van de score: 3-5.

,,Zij geloofden niet dat wij met het tweede elftal speelden'', stak Danny Suitela (op de archief foto zittend in het midden) van wal. ,,De jongens hebben opnieuw laten zien dat zij goed kunnen voetballen. Als zij gewoon twee keer per week zouden trainen, weet ik zeker dat zij niet misstaan in de vierde klasse.''

De ploeg uit Garderen overrompelde in eerste instantie de thuisclub. Via Thom van Doesburg kwam men op voorsprong. Bryan Voois, die al een wedstrijd in de benen had, wist Ede/Victoria langszij te brengen. Wilgert Kok bepaalde de ruststand op 1-2.

In het tweede bedrijf was het Jacco Bleijenberg die de Edenaren voor de tweede keer op gelijke hoogte bracht. Weer Kok en Steven Pott zorgden voor de 2-4. Ede/Victoria gaf zich niet gewonnen. Spits Nick Michorius zorgde voor de aansluitingstreffer. ,,Daarna hadden wij nog recht op een strafschop'', vond Suitela. Die zag dat Pott in de laatste minuut aan alle onzekerheid een einde maakte: 3-5.

,,Compliment aan de jongens. Zij hebben voor een waardige afsluiting van het seizoen gezorgd'', besluit Danny Suitela. Ede/Victoria eindigde op een zesde plaats in de vierde klasse B.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie