Afbeelding
Leon Verbakel

Van Gent Finaleweken: ZVV Ede versterkt zich weer

5 juni 2019 om 08:00 Sport

EDE De Edese zaalvoetbalvereniging ZVV Ede, uitkomende in de landelijke eerste divisie heeft zich deze week versterkt met Boubaker Bouchalga (foto) en Salem Doumaz.

Beide spelers hebben met hun huidige club ook tegen ZVV Ede gespeeld. Salem Doumaz komt over van Sporting Harderwijk. De Harderwijkers promoveerde tegelijkertijd met de Edenaren naar de eerste divisie, maar voor hen liep het avontuur minder goed af. De ploeg speelt komend seizoen weer in de Topklasse maar Doumaz wil actief blijven op landelijk niveau.

Voor Boubaker Bouchalga is het korter geleden. De bal vaste puntspeler was afgelopen seizoen actief voor Futsal Apeldoorn 2, dat in de competitie tweemaal te sterk was voor ZVV Ede. ,,Ik heb er veel zin in. De eerste training was veel veelbelovend. We hebben een leuke groep. Hier kunnen we wel wat mee in de eerste divisie."

De twee aanwinsten trainden afgelopen maandag al mee in de Edese Topsporthal. Onder leiding van Anouar Tighadouini, vanaf nu eindverantwoordelijk als hoofdcoach, traint de selectie deze maand met de vernieuwde selectie.

ZVV Ede lijkt ruim voor het sluiten van de transfermarkt zo goed als rond. Eerder kwamen al over Ilias Joubid (Sportclub Olympic), Alpay Yuzgec (Futsal Apeldoorn) en Sjaak Termaaten (FC Bordkrijt).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie