Turnclib P.i.T Lunteren
Turnclib P.i.T Lunteren Manja Moraal

Succesvolle en onvergetelijke Corona Cup Turnclub P.i.T Lunteren

15 december 2020 om 10:28 Sport Deel je nieuws

Succevolle Corona Cup Turnclub P.i.T Lunteren

Zaterdag 12 december jl. vond de Corona Cup plaats in Ut Sporthuus te Lunteren.

Een mooie rode kers op de taart na een abrupt einde van seizoen ‘19/’20 en weer opnieuw een start van binnen trainen net voor de zomervakantie.

Door alle maatregelen mogen er in de turnsport geen wedstrijden plaatsvinden. Natuurlijk wil je als club voor je turnsters alle mogelijkheden bieden om hen gemotiveerd te houden. Uiteraard gebeurt het motiveren al in de les, maar ergens naar toe werken is toch echt het leukste. Je doet het dan ergens voor.

Zo vonden vorige maand al onderlinge teamwedstrijden plaats voor de divisie 4/5, en wisten wij voor de divisies 1, 2 en 3 deze zaterdag ook een mooie wedstrijd te organiseren.

Omdat de maatregelen al een hele tijd geen ouders toelaten in het sportcomplex in Lunteren, hebben wij enorm geluk gehad met Michael van Lelife Telecom.

Hij wist voor ons een livestream op te zetten, zodat familie en vrienden via een veilige link mee konden genieten van onze turnsters en hun kinderen.

Iedereen kon op die manier dan eindelijk weer meekijken met waar onze turnsters de afgelopen weken zo hard voor hebben gewerkt.

En wat boekte iedereen weer mooie resultaten.

Niet alleen individueel, maar ook op team niveau, want voor deze wedstrijden hadden wij de divisies heerlijk gemixt in leuke teams en kon er in binnen beide categorieën prijzen gewonnen worden.

Zo sponsorde Installatie en Adviesbureau Meerwijk gedeeltelijk de medailles en toffe bekers die te winnen waren.

Want wij konden geen turnster naar huis laten gaan zonder een medaille, want wat hebben ze hard gewerkt het afgelopen jaar. En die kreeg iedereen dan ook.

Met trots kunnen wij nu zeggen dat wij dit jaar mooi hebben afgesloten met een bijzonder leuke wedstrijd.

Onze turnsters wisten stuk voor stuk te stralen op alle toestellen. We hebben enorm genoten van alle mooie koppies na de wedstrijd!

En nu duimen wij, net als zoveel verenigingen, dat wij na januari het wedstrijdseizoen mogen gaan oppakken, want er is zoveel mogelijk. Dat is met deze wedstrijd maar weer eens bewezen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie