Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Lunteren heeft geen kind aan ESA

7 april 2018 om 18:40 Sport/sport Finaleweken 2018

LUNTEREN Lunteren beleefde een makkelijke middag in Arnhem. Bij hekkensluiter ESA werd afgetekend gewonnen: 0-6.

,,We hadden er extra op gehamerd scherp te beginnen. ESA vocht ongeveer voor haar laatste kans. Dan is het extra lekker als je al in de tweede minuut via Thom Rijnders op 0-1 komt'', had Bart Schreuder gezien.

,,We bleven daarna goed en gedisciplineerd spelen. Er werden ook voldoende kansen gecreëerd. Eerst was het Evert Bouw, terug van een schorsing, die de bal in de lange hoek schoot. En nog voor de rust kopte Jorn Mocking de 0-3 binnen'', had de trainer genoteerd.

,,In het tweede bedrijf was het tempo wat lager. Omdat ESA ook terugzakte, bleef het verschil groot. Opnieuw Thom Rijnders, nu met een goede kopbal, tekende voor de 0-4. Eliza Abraham (op archief foto) benutte een strafschop na een overtreding op Evert Bouw. Bij de 0-6 legde Freek van Wijk de bal keurig terug op Jeffrey van den Brink.''

Als nummer zeven blijft Lunteren in de middenmoot staan. Volgende week komt Valleivogels op bezoek. ,,Altijd leuke wedstrijden. Zij staan twee punten voor. We gaan proberen hen in te halen'', besluit Bart Schreuder.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie