Ferdinand en Vincent Nap, Steven Boonzaaijer en Edgar Kruyning
Ferdinand en Vincent Nap, Steven Boonzaaijer en Edgar Kruyning A Kruyning

Edese sponsors voor Budo Academy Physical

13 juni 2021 om 22:32 Sport Deel je nieuws

Budo Academy Physical bestaat dit jaar 30 jaar. ‘Om de leden te bedanken die ons afgelopen jaar hebben gesteund en trouw zijn gebleven, wilden wij wat terugdoen’, aldus Edgar Kruyning, eigenaar van Budo Academy Physical. Dus werden er sponsors gezocht om alle leden een gratis T-shirt te kunnen aanbieden. 

Ferdinand en Vincent Nap, eigenaren van Red’s tapas bar en Yucatan Cocktail & grill wilden direct meedoen met deze actie. Ook Steven Boonzaaijer van Boonzaaijer Import pickup trucks wilde graag zijn steentje bijdragen. 

‘De leden en sponsors zijn voor ons echte warriors, vandaar ook deze tekst op de shirts. Wij hebben echt gemerkt dat in crisistijden de lokale samenleving naar elkaar toetrekt en elkaar steunt, dat is mooi om te zien. Gelukkig wonen we dan ook nog in een gemeente die in oplossingen heeft gedacht en ons als ondernemer mogelijkheden bood om alternatieven te kunnen aanbieden voor de leden. Ik heb van collega’s in het land helaas ook andere vervelende ervaringen gehoord waarbij gemeentes niet altijd even meewerkend waren. Ook de samenwerking met onze “mede-ondernemer” in het pand, WINNR Healthclub heeft bijgedragen dat wij als onderneming ons 30-jarig jubileum kunnen vieren.
De planning is dat wij op zaterdag 2 oktober a.s. nog een klein feestje kunnen bouwen voor leden en genodigden. Alles natuurlijk afhankelijk van de besluitvorming van de overheid, maar ik heb goede hoop!’ ,zegt Edgar Kruyning die weer erg blij is dat al zijn activiteiten weer volledig zijn toegestaan. Voor meer info ga naar www.bapede.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie