Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Bennekom verliest weer van Woudenberg

19 mei 2018 om 20:42 Sport/sport

BENNEKOM Na de 1-0 nederlaag in de heenwedstrijd, verloor Bennekom ook op De Eikelhof van laagvlieger Woudenberg. In de laatste thuiswedstrijd werd het 0-2.

Binnen een kwartier stond die score al op het bord door doelpunten van Rick Staal en Mark Radstaake.

Trainer Arnold Brehler was niet bereikbaar voor een reactie. Hein Oelderik wel. ,,Teleurstellend van Bennekom kant. Ik miste vandaag de absolute wil om te winnen. Woudenberg, dat strijdt tegen degradatie, was veel meer gedreven. De twee tegendoelpunten kwamen uit standaard situaties'', vond Oelderik. 

,,De tweede helft hebben wij alleen maar aangevallen. Maar dan zit het niet mee met ballen tegen lat en paal van Quincy Veenhof, Marco Corba en Denny van Loen.''

Er werd ook afscheid genomen van een tiental spelers: Dennis van de Berg (SKV), Marco Corba (Concordia Wehl), Tim van den Ham (waarschijnlijk Hercules, op archief foto), Redouan Hazzat (NSC Nijkerk), Wout Jan van der Kleut (Blauw Geel), Denny van Loen (Montfoort), Mike Peters (CSV Apeldoorn), Lennart van de Peppel (Alverna), Akihiro Takasawa (terug naar Japan) en Roy Versluis (Jonathan). Hamza el Hammouchi en Rashwan Taher waren al gestopt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie