Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Fortissimo ziet mooie slotserie niet bekroond

26 mei 2018 om 18:59 Sport/sport Finaleweken 2018

EDE Fortissimo won bij Prins Bernard in Uddel met 1-3. Achteraf een zege zonder enige waarde.

,,Dat is heel wrang. Uit de laatste acht wedstrijden halen we tweeëntwintig punten. Tegen de twee koplopers OVC '85 en Zeewolde blijven we drie van de vier keer ongeslagen. De conclusie is dat we het tegen de 'kleintjes' hebben laten liggen", sipte Fortissimo trainer Paul Bremer.

Fortissimo dat een redelijk tot goed seizoen afwerkte zag de derde periode op doelsaldo naar DVOV gaan.

,,Ook daarin hebben we onszelf tekortgedaan. Met de regionale topscorer (Anass el Hassnaoui, red.) in de gelederen hadden we tegen Prins Bernard zeker zes tot zeven honderd procent kansen. De 1-2 voorsprong was bij rust een matige afspiegeling van het spelbeeld, en de enige tegentreffer kwam eigenlijk uit het niets."

Een individuele actie van Roy Bijsterveld betekende de 0-1. Anass el Hassnaoui  (archieffoto) stelde daarna Jordi Vink in staat de 0-2 te scoren. De 1-2 werd door Prins Bernard speler Freek Ruitenberg gescoord.

,,Ik zag gaandeweg de wedstrijd het geloof wat wegebben. Natuurlijk krijgen de spelers de standen op de andere velden ook mee. Zeewolde (winst op DVV) en DVOV dat bij Harskamp wint bleven zodoende uit de greep. Ik had de ploeg daar een klein beetje op voorbereid. De klap kwam wat minder hard binnen dan verwacht", aldus Paul Bremer.

In de slotfase zag hij Anass el Hassnaoui op aangeven van Roy Bijsterveld de zege veiligstellen: 1-3.

,,Op een mooie derde plaats eindigen maar wel met lege handen. Toch is dit seizoen leerzaam geweest. Ik hoop volgend jaar weer op een mooie oostelijk indeling. Dat moet de titel ons doel zijn. Maar eerst eens genieten van een vrije zomerperiode", eindigde de Fortissimo trainer.  

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie