Van Gent Finaleweken: Harskamp verliest laatste wedstrijd

26 mei 2018 om 19:56 Sport/sport

HARSKAMP Vierdeklasser Harskamp heeft de laatste competitie wedstrijd tegen DVOV op eigen veld met 0-3 verloren.

,,Met een zeer aangepast team hebben we DVOV goed partij gegeven. Arnand van Norel, Jordy Alers, Gerait van den Brink allen uit het tweede, Marco Morren O17, en Evert van Essen na een jaar stilstand ,hielpen ons een representatief elftal op de been te brengen", opende Harskamp trainer Bob Jansen (archieffoto).

Hij zag zijn ploeg sterk starten. Maar na een kwartier spelen liepen twee DVOV spelers uit de dekking. De voorzet werd ingekopt achter de ook deze middag sterk keepende Guido de Geit.

..Andy Waaijenberg liet voor rust nog een goede kans liggen", had de trainer laten noteren.

In de tweede helft verzette Harskamp zich uitstekend tegen een dreigende nederlaag.

,,Vincent van der Loo schoot net naast. Maar wie niet zelf scoort ziet de tegenstander wel scoren. Dus ook bij Harskamp gebeurd dat. De 0-2 was een feit", sipte Jansen.

Uiteindelijk werd het nog 0-3 maar toen was de strijd al gestreden.

Daarmee behaalden de bezoekers de derde periode en mogen P/D wedstrijden gaan spelen om naar de derde klasse te promoveren.

Harskamp wist dit seizoen 2017/2018 geen wedstrijd te winnen. De ploeg eindigde in de vierde klasse met twee punten als laatste.

,,Tot de 0-1 hebben alle kans op meer gehad. Het zware seizoen zit erop. Ik verwacht volgend seizoen een wat grotere selectie tot mijn beschikking te hebben. Een aantal geblesseerde spelers verwacht ik terug. en misschien ook nieuwe selectiespelers. Het is nog geen sluiting transfertermijn", besluit Bob Jansen grappend.