de jongens van DOK
de jongens van DOK DOK

Herenturners van DOK-Ede in de prijzen

9 november 2021 om 08:32 Sport Deel je nieuws

Op zaterdag 6 november reisden de heren van de christelijke gymnastiekvereniging DOK-Ede af naar Winterswijk. Na 2 jaar stond daar weer een wedstrijd op het programma. Gehele vernieuwde wedstrijden. Het ging op 6 november niet om de individuele prestatie maar om de teamprestatie. Geheel nieuw maar ook heel leuk om samen als team te turnen.

Het is de bedoeling dat er 6 heren per team zijn. Wanneer je geen team hebt van 6 heren wordt je samen gevoegd met een andere vereniging. Bij de Pupillen B-niveau werd DOK samengevoegd met heren van Exalto sport uit Lunteren. Dit verliep heel goed er werden prachtige oefeningen neergezet.

Jonas Idema, Siphe Vols, Bas Slemmer, Aron van Ginkel en Marn Wiersma werden knap 2e. Een zilver medaille kregen ze dan ook omgehangen bij de prijsuitreiking. Op naar de volgende teamwedstrijd.

De groepen Jeugd C en Pupil C grepen met een 4e plek net naast de medailles. Het podium is in ieder geval wel goed in zicht en daar zullen de mannen de volgende keer voor gaan strijden. De groep junior C werd knap 5e.

Wat was het fijn om weer een wedstrijd te kunnen draaien. Op naar de volgende wedstrijden.

de jongens van DOK
de jongens van DOK
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie