DOK-dag
DOK-dag DOK

Onderlinge wedstrijden van DOK een feest

14 november 2021 om 20:27 Sport Deel je nieuws

Het weekeinde van 13-11-2021 was voor de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede een echt DOK weekeinde. In sporthal De Peppel werd de jaarlijkse DOK-dag gehouden. In 2020 moest deze dag afgeblazen worden vanwege Corona. Nu kon het feest gelukkig wel doorgaan, wel met extra maatregelen, maar wel met echte onderlinge wedstrijden

Ruim 300 leden van DOK hadden zich ingeschreven voor deze wedstrijd. Voor alle organisatoren, trainers en vrijwilligers van de Edese club dus een gezellige drukke dag. Het kost veel tijd en energie om zo’n dag in goede banen te leiden maar wanneer je dan kijkt naar die glunderende gezichten dan weet je weer waar je het voor doet.

Al vroeg in de morgen waren de turnsters en turners er in De Peppel er helemaal klaar voor. Voor de jongsten de eerste wedstrijd van hun leven, de spanning was dan ook van de gezichtjes af te lezen. Voor de meer ervaren gymnasten, gewoon een leuke dag. In vele disciplines werd er geturnd: acro-gymnastiek, rhönrad gymnastiek, trampolinespringen en turnen. Vanaf ’s morgens acht tot ’s avonds zes waren er mooie oefeningen te zien. Tijdens de prijsuitreikingen zag je blijde gezichten en soms toch ook teleurgestelde gezichten, voor de allerjongsten was er altijd een medaille ook al was deze dan van chocolade. Ook werden er nog demonstraties gegeven door de Jazzgroep, de rhönradgroep en van de springgroep.

Bij DOK mag iedereen op elk niveau meedoen en is iedereen op elk niveau even belangrijk. Dat maakt de club, goed, gezond en gezellig. De DOK-dag werd mogelijk gemaakt door ruim 80 vrijwilligers, wat is DOK enorm trots op deze vrijwilligers en wat verzetten ze een fantastisch werk. De organisatoren van de DOK-dag mogen ook terugkijken op een geslaagd evenement.

DOK-dag
DOKdag
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie