Marleen Epskamp
Marleen Epskamp Manja Moraal

Turnclub P.i.T weet gouden start door te pakken tijdens individuele plaatsingswedstrijd.

15 november 2021 om 09:02 Sport Deel je nieuws

Reuver - Afgelopen zondag turnden Julia Duijst en Marleen Epskamp van Turnclub P.i.T hun eerste individuele kwalificatie wedstrijd. Duijst eindigde hoog in het klassement en Epskamp nam zelfs goud in ontvangst. 

Duijst (Junior C) begon in alle vroegte aan haar wedstrijd. Ze startte prima op de toestellen brug en balk waar ze nog wat kleine puntjes liet liggen, maar ook zeker hele mooie dingen liet zien. Op balk scoorde zij zelfs het derde cijfer. Op vloer ging het helaas niet zoals ze wilde en hier is dan ook nog genoeg ruimte voor verbetering. Na deze teleurstelling is het een kwestie van een goede mindset om de knop om te kunnen zetten voor het laatste toestel. Dit deed ze fantastisch goed en scoorde hoog voor een originele sprong. Duijst werd knap 8e. 

Epskamp sloot de dag af in de categorie van de senioren B. Er is altijd een haat/liefde verhouding geweest tussen wedstrijden en Epskamp, maar vandaag was het gelukkig vooral het laatste. Ontspannen en vol overtuiging liet Epskamp zien niet stil te hebben gezeten tijdens de lockdown. Op alle toestellen turnde Marleen zich naar een hoge klassering en zo mocht zij het goud ophalen!

Julia Duijst
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie