Dominique Surquin wint zilver bij de Veluwe Open BJJ
Dominique Surquin wint zilver bij de Veluwe Open BJJ Veluwe Open BJJ

Goud en zilver voor Sportschool Herbert bij het internationale Veluwe Open BJJ

1 maart 2022 om 21:39 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 26 februari hebben sporters van de Edese club ‘Sportschool Herbert’ wederom deelgenomen aan de International Veluwe Open Jiu Jitsu Championship.

Waar voor vele van hen dit een eerste keer was dat zij deelnamen aan een Braziliaans Jiu Jitsu toernooi. Verder wisten Dominique Surquin en Joshua Kanters er eremetaal uit te slepen.

Dominique kwam in de categorie blauw banden -94,3 kg na een zeer dominante overwinning in de halve finale en moest na een spannende strijd in de finale zijn tegenstander voorlaten gaan met slechts 2 punten verschil. Joshua die in de volle categorie witte banden -76 kg aan de slag moest om zich te kunnen bewijzen.

Met maarliefst 27 deelnemers is de poule wist Joshua al zijn partijen tot aan de finale te winnen met een duidelijk punten verschil. In de finale wist Joshua zich tot kampioen te kronen door zijn tegenstander middels een armklem tot overgave te dwingen.

Al met al konden de docenten van Sportschool Herbert terug kijken op een mooie dag met veel debutanten op dit zeer sterk bezette internationale toernooi.

Benieuwd naar wat BJJ is en wil jij nou ook eens een gratis proefles meedoen, stuur dan een berichtje naar info@sportschool-herbert.nl of kijk voor meer informatie op www.sportschool-herbert.nl.

Joshua Kanters wint goud bij de Veluwe Open BJJ
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie