Aanvalsactie Reehorst
Aanvalsactie Reehorst pr reehorst

Ruime overwinningen ckv Reehorst’45 1 en 2

20 maart 2022 om 21:38 Sport Deel je nieuws

Reehorst 1 heeft ook de wedstrijd tegen Revival gewonnen. In Barneveld werd het een duidelijke 13-22 voor de ploeg uit Ede.

Reehorst begon goed met een 1-3 voorsprong. Daarna deed de ploeg uit Terschuur nog even wat terug, maar toen Reehorst de wedstrijd meer domineerde liep het vrij eenvoudig weg van Revival. Dit resulteerde in een comfortabele 4-9 ruststand.

Na rust begonnen aan beide kanten de doelpunten wat makkelijker te vallen. Reehorst kwam echter nooit meer in gevaar en wist het verschil zelfs nog verder uit te breiden tot een mooie 13-22 eindstand.

Met deze overwinning heeft Reehorst het maximale rendement gehaald uit de wedstrijden tegen de onderste twee ploegen uit de poule van vier. Volgende week wacht de laatste return van de poule tegen koploper Rood Wit uit Wezep. De uitwedstrijd werd ruim verloren. Aan de Edese ploeg de taak om dit recht te zetten. De wedstrijd zal starten om 16.50 uur in Sporthal ‘t Riet in Ede.

Het vermelden waard is de prachtige prestatie van de trainingspartners. Reehorst 2 wist met een zeer overtuigende 6-31 het krachtsverschil met de reserves van Revival goed in de score uit te drukken. Doordat de concurrent voor de koppositie, eveneens Rood Wit, later op de dag verloor is de ploeg uit Ede niet meer te achterhalen. Het kampioenschap is dus een feit, een presentatie die tevens recht geeft op playoffs voor promotie. Hiermee zijn de prestaties voor de Reehorst-selectie in de reguliere competitie uitstekend en zullen de ploegen hard gaan trainen om de playoffs tickets te verzilveren en daar promotie af te dwingen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie