Selectie viert overwinning in Utrecht
Selectie viert overwinning in Utrecht pr ckv reehorst'45

Eerste overwinning ckv Reehorst’45

24 januari 2023 om 15:30 Sport Deel je nieuws

CKV Reehorst ‘45 1 heeft zijn eerste overwinning binnen. In Utrecht werd HKC met maar liefst 14-29 van de mat geveegd. Direct vanaf de start nam Reehorst het initiatief, maar wist HKC aanvankelijk nog redelijk bij te blijven. Het tweede deel van de eerste helft was echter volledig voor Reehorst en er werd van 4-6 uitgelopen naar een 4-12 ruststand. Na rust zette de thuisploeg nog één keer alles op alles om er nog een wedstrijd van te maken. Doordat de Edenaren zelf goed mee bleven scoren bij de opleving van HKC lukte dat echter niet en wist Reehorst zelfs uit te lopen naar een overtuigende 14-29 eindstand. Deze overwinning zal hoop geven voor de rest van de competitie, waar de ploeg hard aan de bak moet voor handhaving. Komende week staat Sparta Nijkerk op het programma, die dit weekeinde verrassend wisten te winnen van Vriendenschaar. Bij een overwinning zal Reehorst op evenveel punten komen als de Nijkerkers en daarmee zicht houden om de onderste plaatsen te ontlopen. De ‘thuiswedstrijd’ zal plaatsvinden in de Van der Knaaphal en start om 16.30 uur.