Afbeelding
Archief BDUmedia

Bedrijfstafeltennis Ede: Massagepraktijk de Cirkel verrast

29 september 2019 om 17:41 Tafeltennis

EDE In sportcompetities gaat de aandacht vaak uit naar de koplopers. Dat is bij het bedrijfstafeltennis in Ede niet anders. Maar in de derde speelronde trok Massagepraktijk de Cirkel - Ede de aandacht. Het vooraf sterk ingeschaalde BIT.NL werd met 7-3 verslagen.

Eip Janssen

Het spel van eigenaar Anne Tjallema viel, net als bij de vorige twee wedstrijden, in positieve zin op. Kwam Tjallema bij eerdere edities slechts zelden uit de verf, met drie wedstrijden gespeeld, heeft hij nu al vijf partijen gewonnen. ,,Dat smaakt naar meer", was zijn reactie.

NAJAARSTITEL Spelt Financiële Adviseurs speelde tegen OFSsport een goede wedstrijd en won met 6-4. Wurms Logistiek, kanshebber op de najaarstitel kwam, door het uitvallen van Q's Pool- en Snookercentrum, niet aan spelen toe.

Lukkien liet het sterke D&O Administratie en Belastingadvies met 6-4 struikelen. Opvallend hierbij was het drievoudig verlies van eigenaar Orhan Ozkaya. Of is het nieuwe voorgiftsysteem hieraan mede debet?

Grandcafé Mr. Bojangels probeerde aan te haken, maar Midgetgolf De Dikkenberg wilde niet wijken. Een even logische als verdiende 5-5 stand was het gevolgd. Stefan Vogt scoorde de maximale drie punten voor Mr. Bojangels.

Uw Pianowinkel versloeg Tapasia/Jumbo met 6-4. De tussenstand is: 1. Spelt Financiële Adviseurs (20) uit 3, 2. Lukkien (18) uit 3 en 3. Grandcafé Mr.Bojangels 17 (uit 3). Wurms Logistiek 14 (uit 2) staat er virtueel beter voor.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie