Maarten Loeve was ook deze zaterdagmiddag onverslaanbaar.
Maarten Loeve was ook deze zaterdagmiddag onverslaanbaar. Eip Janssen

Tafeltennissers BIT.nl behouden kans op de titel

20 november 2021 om 21:28 Tafeltennis

EDE De hoofdmacht van TTV.BIT.nl heeft de belangrijke topper tegen Tempo-Team 3 met 6-4 gewonnen. Dit betekent dat de titelkansen in de tweede divisie nog niet zijn verkeken.

door Eip Janssen

Het trio Maarten Loeve (archieffoto), Yorick Schurink en Alice Barendregt leek lang op een grotere zege af te steven. Maar de twee slot partijen (Schurink en Barendregt) gingen verloren.

Het was vanaf de start tegen het op de derde plaats staande Tempo-Team 3 spannend. Yorick Schurink zette BIT.nl na een in vijf games besliste partij op een 1-0 voorsprong. De vijfde game won Schurink met 12-10. Ook Maarten Loeve wist zijn eerste partij in vier games te winnen. Na een nederlaag van Alice Barendregt, wist BIT.nl drie partijen op rij te winnen. In de laatste vier partijen deelden beide teams de punten en brachten de eindstand op 6-4 in Edes voordeel. Wat dat waard was bleek later zaterdagavond na het bekend worden van de uitslag van de onbetwiste topper deBoer Taverzo 3 – VTV (N) (6-4). De individuele resultaten waren: Maarten Loeve 3, Yorick Schurink 2 en Alice Barendregt 0 punten.

Nu alle uitslagen bekend zijn komen er in de tweede divisie nog vele ploegen in aanmerking voor de titel. Zeker omdat komende zaterdag (27 november) vier van de vijf hoogst geplaatste teams elkaar ontmoeten. BIT.nl zelf gaat op bezoek bij het gedegradeerde Veenendaalse SKF 2. Hoewel dit zeker geen eitje zal worden kan een zo groot mogelijke uitslag de spanning op de andere velden doen oplopen. Zeker is dat in alle wedstrijden elk behaald punt ‘goud’ waard kan zijn. De streekderby in Veenendaal begint om 15.00 uur. Er mag geen publiek bij zijn, maar wellicht wordt de wedstrijd net als vanmiddag tegen Tempo-Team 3 via het YouTube kanaal uitgezonden. Dat zal mogelijk later in de week bekend worden. 

Uitslagen 20 november:

BIT.nl – Tempo-Team 3 6-4

Buitenpost – SKF 2 10-0

De Boer Taverzo 3 – VTV (N) 6-4

Stand:

1. VTV (N) 9-52

2. De Boer Taverzo 3 9-51

3. BIT.nl 9-50

4. Buitenpost 9-48

5. Tempo-Team 3 9-48

6. SKF 2 9-21

Programma laatste ronde 27 november:

SKF 3 – BIT.nl 15.00 uur

Buitenpost – deBoer Taverzo 3 15.00 uur

VTV (N) – Tempo-Team 3 15.00 uur

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie