Karateschool Fightin' Nabil verzorgt trainingen voor jong en oud in Ede
Karateschool Fightin' Nabil verzorgt trainingen voor jong en oud in Ede Karateschool Fightin' Nabil

Edese karateka's hervatten trainingen na zomerstop

Vechtsporten Deel je nieuws

Nu de zomervakantie bijna definitief achter ons ligt, starten komende week de reguliere trainingen bij Karateschool Fightin' Nabil weer. De Edese club biedt karate-onderwijs aan vanaf 3,5 jaar, zowel op recreatief als prestatief niveau.

Sinds de oprichting in augustus 2010 ziet het bestuur de populariteit van de karatesport, met name onder de jongste jeugd, als een blijvend verschijnsel. ‘De plezierige spelvormen leren kinderen niet alleen de technieken van het karate, ze leren ook de strakke discipline, de etiquette en het respect voor elkaar. Dat zijn maatschappelijke waarden uit de sport die heel belangrijk zijn en waar ook ouders zich mee identificeren. Daarbij komt dat karate een levenslange ontwikkelingsreis is. Om die reden ook uitstekend geschikt voor volwassenen', aldus oprichter Nabil Ou-Aissa.

Druk wedstrijdprogramma
Naast de breedtesport besteedt Karateschool Fightin’ Nabil ook aandacht aan wedstrijdgerichte trainingen in de Van der Knaaphal in Ede. De wedstrijdkarateka's mogen meteen vol aan de bak. In het weekend van 6 t/m 8 september doen Lynn Snel en Nick Gerrese mee aan het Olympische kwalificatietoernooi in Tokyo. Twee weken laten starten maar liefst 22 karateka's op de mondiale titelstrijd voor beoefenaars van het Wado-Ryu karate in Londen en eind oktober komt Floris Sujecki met Jong Oranje in actie tijdens het WK tot 21 jaar in Santiago (Chili).

Gratis proefles voor jong en oud
Karateschool Fightin' Nabil is gevestigd in de gymzaal aan de Verlengde Parkweg in Ede Zuid (dinsdag) en in de gymzaal aan de Essenburg in Ede Veldhuizen (donderdag en zaterdag). De Karateschool zet de deuren open voor belangstellenden vanaf 3,5 jaar. Voor een gratis proefles volstaat gymkleding. Voor aanmeldingen en meer informatie: zie www.fightinnabil.nl 

advertentie