Afbeelding
Lawa's Gym

Top weekend weer voor Lawa's Gym!

Vechtsporten Deel je nieuws

Het was weer eens een top weekend voor Lawa's Gym.

Het hele weekend stonden er wedstrijden op de agenda in de disciplines BJJ, Grappling en Kickboksen.

Docent/eigenaar Matthieu Lawalata beet zaterdag de spits af en ging samen met docent/coach Lam Ho naar het internationale BJJ toernooi: IBJJF Amsterdam Open 2019 (dit zijn de wereldwijd de grootste BJJ toernooien die er zijn). En met succes want Matthieu veroverde het zilver. Er had nog meer in gezeten, maar helaas liep Matthieu een blessure op in de partij voor de finale, waardoor hij 1 hand in de finale niet goed kon gebruiken. Maar ondanks dat toch gewoon door geknokt, en net verloren. Supertrots met dit resultaat op dit grote internationale toernooi.

De dag erna stonden er weer wedstrijden op de planning en wel BJJ, BJJ NoGi (Grappling) en Kickboksen. In de ochtend begonnen de BJJ/Grappling wedstrijden op de Primal Games ter Utrecht. Op dit enorme grote toernooi had ons team een stuk of 13 deelnemers. En wat een topdag want bijna iedereen van ons scoorde een podiumplek. Totaal haalden we deze dag met ons Superteam 4x Goud, 8x Zilver en 5x Brons. Sommigen behaalden 2 medailles omdat ze in beide disciplines meededen.

Juggy van Beek en Sven Willigenburg scoorde gewoon in de Elite klasse (hoogste klasse die er is) en namen het op tegen hogere banden. Joost Branderhorst vocht gewoon 9 partijen en scoorde een podiumplek in beide divisies. Flavio Burger scoorde een 2e plek bij de Elite in een zwaardere gewichtsklasse. Alle teamleden lieten harde en technische partijen zien.

Echt een topprestatie en daarnaast stond alles bij elkaar opgeteld, ons hele Team Kaishin/Lawa's Gym weer in de top van beste teams overall. 

Docententeam van BJJ/Grappling: Matthieu Lawalata, Lam Ho en Professor Henk Heneweer zijn dan ook enorm trots op ons superteam. Wil jij ook BJJ en/of Grappling beoefenen? Zoek dan niet verder want bij ons ben je aan het juiste adres. Iedereen is welkom bij ons team, we bieden op elk niveau trainingen aan.

Ook op deze dag waren er Kickbokswedstrijden voor onze jeugdkickboksers (al vanaf 6 jaar). Alle kids/teens hebben weer super sportief geknokt, en hele mooie wedstrijden laten zien. Dit keer vielen Elysha Lawalata en Yamena Macco in de prijzen en samen verdienden deze stoere dames hun eerste Kickboksmedaille!

Alles bij elkaar dus een topweekend voor Lawa's Gym. Voor meer informatie en/of het afspreken voor een gratis proefles check: www.lawasgym.nl of mail naar info@lawasgym.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie