Spreekt voor zich
Spreekt voor zich Nike

Gezellig Judo Sinterklaastoernooi

Vechtsporten Deel je nieuws

Ede    -  Zaterdag was Sinterklaas samen met zijn Pieten op bezoek bij “Sportschool Venendaal” in Ede. Van de Fitness voor senioren naar de zwemles en van de zwemles naar de strijdende judoka’s. Ze hadden het er maar druk mee. De Pieten hebben heel wat afgesjouwd met die zakken en ook de Sint heeft heel wat meters in de benen.  

Bij de jongste judoka’s van  het “Sinterklaastoernooi” mochten ze allemaal samen met Sint en de Pieten op de foto. Voor de wat oudere judoka’s (8-9 & 10-11 jaar) werd nog wat lekkers achter gelaten. Er werd ‘s ochtends begonnen met de jongste judoka’s (5-6-7 jaar). Hier kwam Sinterklaas met zijn assistenten een bezoekje brengen. Na een aantal judoka’s en meester Cent te hebben gesproken en de gezamenlijke foto werd het toernooi afgemaakt.

’S Middags waren de judoka’s van 8-9 jaar en 10-11 jaar aan de beurt.  Onderleiding van de vele helpers en de scheidsrechters werden de wedstrijden vlotjes en soepel  afgewerkt. Na afloop ontvingen alle judoka’s pepernoten – een chocolade letter en een medaille!

Het Sinterklaastoernooi is voor de judoka’s tevens het Clubkampioenschap van “Sportschool Venendaal”, waarbij deelgenomen wordt door judoka’s uit Ede, Bennekom en Lunteren. De uitslag was als volgt: 2012-2013-2014 (5-6-7 jaar): -22kg; Fons Alblas, Boris van Driesten, Zoe van de Berg. -24kg; Roan van de Berg, Laurens Peters, Seth van Driesten. -28kg; Laurens Vinck, Jesse Hendriks, Mark Biesta. 28+kg; Karlijn van den Bosch, Joep Duijzer, Ruben Zijlstra.

2010-2011 (8-9 jaar): -26kg; Amber van de Pol, Stefan Brouwer, Morris Olsman. -28kg; Tim Vlastuin, Brent Nieuwstad, Thijmen Feteris. 28+kg; Mandy Strookman, Hans Groothedde, Guido Vos. 

2008-2009 (10-11 jaar): -34kg; Luuk Pelgrum, David Vlastuin, Teus Drost. -40kg; Guido van de Oever, Valentijn Vonk, Marjolijn van der Plaat. 40+kg; Kris Jansen, Fabienne Reijnen, Enzo van de Steeg.

De komende weken voor de Kerstdagen zijn belangstellenden van harte welkom om te komen kennismaken met Judo (3 t/m 70 jaar) of een andere Budo-sport (Aikido – Fighting jitsu – Jiu jitsu – Karate of zelfverdediging).

Voor meer informatie over onze Budo-sporten of over een van de andere sporten surft u naar de website van de sportschool: www.Sportschool-Venendaal.nl of stuur een email naar info@sportschool-venendaal.nl.

Samen beginnen
blij :)
de bordjes
Vasthouden
advertentie