WFL MMA
WFL MMA WFL MMA

Lawa's Gym MMA vechter Arman 'Argun' Engin wint op TKO bij het grootste MMA Gala van NL (WFL)

Vechtsporten Deel je nieuws

Afgelopen zondag 29 feb 2020 werd in Hoofddorp het grootste MMA gala van Nederland gehouden, The World Fighting League (WFL MMA) georganiseerd door Melvin Manhoef.

Lawa's Gym vechter Arman "Argun" Engin heeft op dit supergala zijn MMA wedstrijd op een TKO (technische knockout) in de 3e ronde.

Arman liet deze avond zien dat hij een ware en complete MMA vechter is en liet op alle vlakken topniveau zien. Het staande werk (Kickboxing/Boxing etc.), het clinchwerk, het werpen en natuurlijk de grondtechnieken (Grappling, BJJ, Judo,etc). Op alle vlakken waren ze er klaar voor en dit resulteerde in een topoverwinning op het grootste platform van MMA hier in Nederland.

Coaches/Docenten Matthieu Lawalata & Lam Ho waren dan ook supertrots op deze prestatie en het hoge niveau van Lawa's Gym dat ze als team hebben laten zien.

Het was ook top om de support vanuit het Lawa's Gym team te zien. Een heel tribunevak vol met supporters die goed van zich lieten horen, wat zeker heeft geholpen voor Arman.

Op de foto het superteam van afgelopen zondag met: Fysio/verzorger Willem Messemaker, vechter Arman "Argun" Engin, coach/docent Lam Ho, coach/docent/eigenaar Matthieu Lawalata.

Voor meer info en/of het afspreken van een gratis proefles check www.lawasgym.nl

advertentie