Headliner poster Veluwe Open
Headliner poster Veluwe Open Jelle Tuls

Tweede editie Internationaal BJJ toernooi 'Veluwe Open BJJ' zaterdag 29 februari.

Vechtsporten Deel je nieuws

Aanstaande zaterdag organiseren de jonge organisatoren Maarten Vervenne & J.C. Herbert voor de tweede editie van het succesvolle Braziliaans Jiu Jitsu toernooi de 'International Veluwe Open Jiu Jitsu Championship' (Veluwe Open), welke wordt gehouden in de Topsporthal van Ede de 'Van de Knaaphal'.

De zaal is open om 08.30 en om 9.30 zullen de eerste partijen weer starten. Entree is gratis en iedereen is welkom om de Edese en andere Nederlandse en internationale sporters te komen bewonderen en aanmoedigen.

Waar de eerste editie vorig jaar ruim 150 deelnemers had gaat het aantal dit jaar richting de 300 met deelnemers uit 24 verschillende landen wereldwijd.

Een mooie bijkomstigheid is dat de medailles en bokalen dit jaar worden uitgereikd door Nico Herbert, recordhouder van meeste medailles en meeste 1ste plaatsen op de Open Europese kampioenschappen BJJ.

Verder is dit toernooi mogelijk gemaakt door haar fantastische sponsoren; Gear2roll, Submitter fightwear, Albert Heijn Stadspoort en Your Movies.

advertentie