Lawa's Gym Beste Team van Ede!
Lawa's Gym Beste Team van Ede! Lawa's Gym

Lawa's Gym/Team Kaishin Beste BJJ Team van Ede!

1 maart 2020 om 10:21 Vechtsporten Deel je nieuws

Gisteren was in de Van der Knaaphal het internationale BJJ (Brazilian JiuJitsu) toernooi: International Veluwe Open 2020 Ede waar Lawa's Gym meer dan duidelijk heeft laten zien het beste team in Ede te hebben.

Met 10x Goud, 7x Zilver, 8x Brons en de meest gewonnen partijen van het hele internationale toernooi scoorde Lawa's Gym als beste team van alle deelnemende scholen uit Ede.

Daarnaast wonnen ze de trofee voor de snelste submission (snelste winspartij door overgave) en de trofee/schaal voor de 2e plek beste team overall van het hele internationale toernooi.

Al met al dus in één woord een topdag voor Lawa's Gym.

Dit resultaat is natuurlijk te danken aan het topniveau van de docenten en leerlingen, maar juist ook door het hechte team/gym en supersfeer in de lessen, waarbij iedereen elkaar helpt om beter te worden, of je nu wedstrijden doet of niet. Top om te zien hoeveel supporters er aanwezig waren van Lawa's Gym om hun team/gymgenoten aan te moedigen.  

Lawa's Gym BJJ/Grappling docenten Matthieu Lawalata & Lam Ho zijn supertevreden met dit reslutaat. 'Mooi dat al het harde en leuke werk met elkaar beloond wordt met dit topresultaat. Op naar de volgende!'

Voor meer informatie en/of het afspreken van een gratis proefles, check www.lawasgym.nl 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie