Edgar Kruyning overhandigt als dank een mooi symbool aan Gert van Eden en Hubert Veenendaal
Edgar Kruyning overhandigt als dank een mooi symbool aan Gert van Eden en Hubert Veenendaal Audrey kruyning

Ondernemers helpen ondernemers

Vechtsporten Deel je nieuws

Edgar Kruyning, directeur/eigenaar van Budo Academy Physical uit Ede, is zeer dankbaar dat in tijden van nood andere ondernemers opstaan om te helpen. Daarom overhandigde Kruyning een mooie bokaal aan deze ondernemers.

Gert van Eden van de AH XL Ede heeft bemiddeld voor het mooie buitenterrein waar Budo Academy een buiten dojo heeft opgezet. Hubert Veenendaal van HV Totaal Bouw heeft zijn aanhangwagen beschikbaar gesteld zodat de spullen droog opgeborgen kunnen worden. Vandaag heeft HV Totaalbouw ook een stellage gebouwd waar de bokszakken op de veilige 1,5 meter kunnen worden opgehangen. 

Ondernemerspaar Thijs van Hunnik en Conny Theunissen hebben in Wekerom een stuk bos ter beschikking gesteld waar alle jeugd t/m 18 jaar meerdere keren een hele leuke outdoor training wordt aangeboden. Afgelopen zaterdag was de 2e keer en de jeugd heeft genoten o.l.v. 9 begeleiders van de Budo Academy. Boomklimmen, Jeep-trekken, soldaat-training en nog vele andere spellen met als mooie afsluiting marshmallows roosteren op een kampvuur maakten de zaterdagochtenden tot een groot feest. "Wij bieden deze activiteit aan de jeugd ter compensatie van alle gemiste lessen, en om de jeugd een ontspannende, leuke en gezellige dag te bezorgen zonder zorgen", aldus Edgar Kruyning. "Voor de volwassenen zullen we ook een leuke activiteit gaan plannen, zodra de regels dat toelaten". Budo Academy Physical ondersteunt op dit moment ook ondernemersgezinnen die getroffen zijn door de coronacrisis. 
"Wij zijn al onze leden ontzettend dankbaar aan hun loyaliteit, steun, vertrouwen en steunbetuigingen die we hebben ontvangen. Ook ons bevlogen team met leraren en assistenten wil ik bedanken voor alle steun en inzet. Ik kan mij geen mooier team voorstellen!" zegt Edgar Kruyning zichtbaar geëmotioneerd. 
Voor meer info over de buiten dojo en bos outdoor training kijk op www.bapede.nl

De opbouw van de buiten dojo
Edgar Kruyning overhandigt een mooie bokaal aan Gert van Eden
De jeugd is weer helemaal blij te mogen sporten!
De outdoor training voor de jeugd is een groot succes
advertentie