Edgar Kruyning, Yos Lotens en de Japanse Ambassadeur
Edgar Kruyning, Yos Lotens en de Japanse Ambassadeur Yos Lotens

Edgar Kruyning op audientie bij Japanse ambassadeur

Vechtsporten Deel je nieuws

Directeur-eigenaar en oprichter van de Budo Academy Physical in Ede, Edgar Kruyning, was afgelopen week te gast bij de Japanse ambassadeur in Den Haag. Samen met auteur en budoleraar Yos Lotens overhandigde Kruyning het eerste exemplaar van het boek "Budowaarden". Edgar is door de auteur Yos Lotens gevraagd om ambassadeur van dit boek en de boodschap te zijn. 
 

Vechtsporten uit Japan vallen onder de verzamelnaam BUDO zoals judo, jujutsu, aikido, karate, kobudo enz. Edgar Kruyning en zijn docententeam bij de Budo Academy doceren meer dan alleen de sport, maar vooral ook de waarden van het budo zoals: doorzettingsvermogen, discipline, respect, zelfvertrouwen, loyaliteit en moed. Kruyning, die in 2007 al een koninklijke onderscheiding ontving voor al zijn werk voor de opvoedkundige waarden aan de jeugd, nam de uitnodiging van Yos Lotens voor het ambassadeurschap direct aan. "In deze tijd zijn deze waarden nog belangrijker om uit de dragen", aldus Kruyning.

De Japanse ambassadeur was erg onder de indruk van Edgar Kruyning en zijn CV. Het was een bijzondere middag met bijzondere mensen.

Wil je meer weten over de budowaarden of wil je kennismaken met vechtsporten, mail dan naar info@bapede.nl
 

advertentie