Otterlo vergeet te scoren

7 september 2019 om 18:51 Voetbal

OTTERLO Tot dusverre wist Otterlo in de voorbereiding redelijk makkelijk het net te vinden. Tegen Oene stokte de productie. Daardoor bleek het ene doelpunt van de thuisploeg voldoende voor de winst: 1-0.

,,Jammer. Deze nederlaag betekent dat de kans klein is dat we doorgaan voor de beker. Dat wilde ik wel graag'', opende Ronald Lieftink. De teruggekeerde trainer zag een redelijke eerste helft van zijn ploeg. Die moest wel de 1-0 incasseren, van de opponent die ook in de derde klasse speelt.

,,Na de rust ging het veel beter van onze kant. Wij hadden Oene al bijna op de grond liggen. Alleen door het missen van kansen van bijvoorbeeld een Marco van Rooijen (op archief foto), Paul Speldenbrink en Arnout Lagerwey verzuimden wij de knock out uit te delen.''

,,Als trainer toch weer wat wijzer geworden. Wat dingetjes uitgeprobeerd. De puzzel moet opnieuw in elkaar vallen. De basis heb ik in grote lijnen wel in mijn hoofd zitten'', besluit Ronald Lieftink.