Afbeelding
Theo Beumer

Bennekom makkelijk langs WAVV

7 september 2019 om 19:36 Voetbal

BENNEKOM ,,De 2-0 score is eigenlijk een magere afspiegeling van het krachtsverschil met WAVV. Het was een makkelijke overwinning, waarin wij prima speelden'', oordeelde Arnold Brehler over de zege van Bennekom.

het eerste bedrijf had de trainer zes, zeven kansen geteld. Maar pogingen van Martijn Klein Holte, Joris Klein Holte en Youssef el Hammouchi gingen er niet in. Mex Bakker kopte nog op de lat. De ploeg uit Wageningen, met een aantal oud Bennekom spelers, wist een keer uit de omschakeling gevaarlijk te worden.

Na de thee was het Just Berends (op archief foto) die met een vrije trap de score open brak. De ingevallen Jorn Hiensch tikte even later een voorzet van Tjalling Kamerman binnen. Voldoende voor de winst en plaatsing voor de volgende bekerronde.

,,Ik vind dat wij een goede wedstrijd hebben gespeeld. Veel balbezit met veel beweging. Wat mij ook deugd deed, was dat de restverdediging goed was. Tegen NEC (7-3 verlies) en Vitesse Onder 19 (7-1 verlies) werden wij op de feiten gedrukt als dat niet in orde is.

Bennekom sluit de eerste bekerronde af tegen VRC. Dat is ook de laatste wedstrijd richting de competitie. De oefenwedstrijd tegen RKHVV is door de ploeg uit Huissen afgezegd.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie