DTS viert het eerste doelpunt
DTS viert het eerste doelpunt DTS Ede

DTS Ede Vrouwen 1 verspeelt ruime voorsprong

21 september 2019 om 19:35 Voetbal Deel je nieuws

Er leek geen vuiltje aan de lucht, DTS heerste de eerste helft met veel balbezit en uitstekende kansen. Via mooi uitgespeelde aanvallen stond er na dertig minuten al een onverwachte 0-3 op het scorebord door doelpunten van Kirsten Koopmans, Dominique van Wensveen en Eveline Zech. De eerste helft kreeg Wartburgia slechts twee kansen. De eerste werd schitterend gered door keepster Renate Verhoeven maar twee minuten voor rust was het toch 1-3.
De tweede helft verliep eigenlijk zonder problemen waarbij beide teams weinig kansen kregen. Totdat tien minuten voortijd door een slippertje van de verder prima keepende Renate Verhoeven de spanning terug in de wedstrijd kwam 2-3.
Warburgia geloofde er weer in en ging op zoek naar de gelijkmaker. En die viel dan ook nog 5 minuten voor tijd 3-3. DTS zette nog wel aan en kreeg ook nog mogelijkheden maar het leverde geen doelpunt meer op.

Uiteindelijk heerste de teleurstelling bij DTS en zijn er twee punten onnodig verloren.

DTS Ede; Renate Verhoeven, Anne Hendriks, Gera op den Kelder, Ilse van der Zanden, Nikki van Wijk, Yvette Derks, Joëlle de Bondt, Anoek Blankespoor (45' Jill Pijnappels), Dominique van Wensveen, Eveline Zech (74' Daphne van Kruistum) en Kirsten Koopmans.

Wissels; Jaimy Jansen(K), Seline van den Hoek, Jill Pijnappels, Daphne van Kruistum, Morena Blankestijn Sofie Houba, Sarina Groeneveld.