Opnieuw gelijkspel Advendo'57

28 september 2019 om 17:58 Voetbal

EDERVEEN Ook de tweede wedstrijd van Advendo'57 eindigde in een puntendeling. Bij SKV in Wageningen werd het 0-0.

,,Het was gelijkwaardig. Allebei de ploegen kregen niet veel kansen. De eindstand was terecht. Dat vond ook Marcel van der Hoop, de trainer van SKV'', opende Jan Fluit. ,,Wij speelden goed in de organisatie. Alleen wisten niet veel kansen te creëren.''

De enige voor de rust was van Dirko Bos. Aan de andere kant trad doelman Ewald van Manen twee keer goed op. ,,Ewald speelde een prima wedstrijd. Hij hield ons toen op de been'', oordeelde de Advendo trainer.

,,Ook de tweede helft was het een steekspel. Jammer was dat een bal van Rik Kelderman nog net van de lijn werd gehaald. Ook Dirko Bos en Martijn van den Dikkenberg hadden kansjes. En in de laatste minuut verraste Nico van Roekel (op archief foto) nog bijna de keeper met een snelle vrije trap.''

,,Een punt schiet niet veel op. Maar ik ben wel blij met ons spel. Vooral het middenveld was vandaag zeer sterk. Volgende week naar Terschuurse Boys. Die hebben twee keer gewonnen. Wij kunnen onze borst natmaken'', kijkt Jan Fluit alvast voor uit.