Voetbal Rood Wit'58 - Otterlo
Voetbal Rood Wit'58 - Otterlo Henk Hutten

Otterlo is Rood Wit'58 de baas

28 september 2019 om 18:13 Voetbal

OTTERLO Otterlo pakte de eerste driepunter van het seizoen. In Putten werd Rood Wit'58 met 1-3 verslagen.

,,Een meer dan terechte overwinning. Wij waren negentig minuten de baas'', vond Ronald Lieftink. ,,Jammer dat wij al niet in de eerste vijf minuten twee honderd procent kansen benutten. Nu werden wij geholpen door Rood Wit doelman René van Hemel die hands buiten zijn zestien maakte na een lob van Marco van Rooijen.''

Waar de doelman dus het voorkomen van de 0-1 met een rode kaart moest bekopen, viel de openingstreffer op slag van rust. Aanvoerder Robin Koning was de schutter. ,,Het verschil had eigenlijk al drie doelpunten moeten zijn'', vond de Otterlo trainer.

Die zag na de rust zelfs de 1-1 vallen. ,,Dat sloeg nergens op. Een speler kon zo over linkerkant doorlopen. Uiteindelijk ging de bal via Daan de Rooij in het doel.''

William Borgers bracht Otterlo weer snel op voorsprong. Arnout Lagerweij besliste de wedstrijd definitief. ,,Het verschil had groter moeten zijn. Maar goed: de winst is binnen'', wist ook Ronald Lieftink.

Zaterdag komt Veenendaal op bezoek, dat aan de wedstrijd tegen twee andere Edese clubs Advendo'57 en Blauw Geel'55 slecht een punt overhield.