Ede/Victoria en Gorssel behalen beiden een punt

5 oktober 2019 om 20:31 Voetbal

EDE Ede/Victoria hield aan het thuisduel tegen Gorssel een 2-2 gelijkspel over.

Eip Janssen

,,Natuurlijk ben ik tevreden met een punt. Zeker omdat die in blessuretijd valt. Maar anderzijds ook ontevreden over onze prestatie. Er werd tot een kwartier voor tijd slap en matig gespeeld", ging Ede/Victoria trainer Danny Suitela van start.

Het werd ook de wedstrijd van de strafschoppen. In de eerste twintig minuten over en weer weinig tot geen kansen.

,,Daarna krijgt Gorssel een strafschop wegens hands. Die wordt benut maar moet worden over genomen omdat onze doelman Danny Suitela niet op de lijn stond. Ook in tweede instantie werd raak geschoten: 0-1", vertelde de Ede/Victoria trainer.

Ook de 1-1 viel uit een strafschop na een handsbal. Het was Ede/Victoria speler Geoffrey van de Kamp die onberispelijk scoorde: 1-1.

,,Lang gingen beide partij gelijk op. Zonder dat het groots voetbal werd. De gasten kwamen op 1-2 na een scrimmage voor ons doel. Er werd gewoon slecht uitverdedigd", sipte Suitela.

De trainer greep in en ging wisselen.

,,Ik heb Dick Hoefakker op de nummer tien positie gezet en Martin Roozeboom in de spits. Deze ingrepen betaalden zich in blessuretijd uit. Het was Roozeboom die de 2-2 op het scorebord liet aantekenen", besloot Danny Suitela.

Ede/Victoria ziet zichzelf in de vierde klasse C op de elfde plaats terug.

Zaterdag spelen de Edenaren in Uddel tegen Prins Bernard.