Fortissimo haalt uit

5 oktober 2019 om 20:42 Voetbal

EDE Fortissimo wist bij het Eper EZC '84 een knappe 0-5 overwinning te behalen.

,,Zeker geen slechte ploeg die bij fasen fysiek op het randje speelde. Ook bij een 0-3 achterstand bleef EZC '84 strijden voor een beter resultaat. Behoudens een kans in de achtste minuut hebben we niets weggegeven", opende Fortissimo trainer Paul Bremer tevreden.

Hij zag dat zijn doelman Koen Warnaar in de achtste minuut een goede redding verrichtte.

,,Koen kwam 1 op 1 te staan met een tegenstander. Die probeerde hem te omspelen maar onze keeper plukte de bal van de schoen. Daarvoor zag ik al dat de ploeg fris en fruitig speelde. Eigenlijk zag je dat al in de warming-up. Die werd zeer geconcentreerd afgewerkt", ging de trainer verder.

In een tijdsbestek van honderdtwintig seconden kwam Fortissimo op een 0-2 voorsprong.

,,Het was Anass el Hassnaoui die een vrije trap licht getoucheerd door een tegenstander in het doel zag verdwijnen. Nog geen minuut later wist Jip van de Peppel uit een afstandsschot de stand te verdubbelen: 0-2", had de trainer genoteerd.

Op slag van rust was het routinier Roy Bijsterveld die voor een geruststellende 0-3 zorgde.

,,Een mooi moment om te gaan rusten. Afgesproken in de tweede helft geconcentreerd door te gaan. Toch duurde het nog lang voordat de score werd opgevoerd."

In de laatste vijf minuten wist Anass el Hassnaoui een vrije trap te verzilveren. Dani Tanalepy bepaalde de eindstand op 0-5. Enige tegenvaller was het uitvallen van Talib Azarkan na een harde charge op zijn enkels. Ik verwacht dat hij zaterdag weer kan spelen", besloot Paul Bremer.

Fortissimo, dat zaterdag het sterke De Veluwse Boys ontvangt, voert samen met Harfsen de ranglijst aan. Beide ploegen hebben de maximale score van negen punten.