Afbeelding
Theo Beumer

Bennekom herstelt zich tegen Nunspeet

2 november 2019 om 19:17 Voetbal

BENNEKOM Na het gelijke spel bij DOS en het verlies bij Hierden, herstelde Bennekom zich op eigen veld tegen Nunspeet met een 4-1 zege.

,,Een prima eerste helft, en een matige tweede drie kwartier'', vatte Arnold Brehler samen. De trainer zag Bennekom al snel op 1-0 komen. Mex Bakker werd neergelegd. Just Berends voltrok het vonnis vanaf de stip.

Binnen een half uur viel ook de tweede treffer. ,,Vanuit een scrimmage kwam de bal bij Martijn Klein Holte. Die legde de bal breed op Fabian Mösle (op archieffoto), die raak schoot'', had Brehler gezien. Die posteerde de schutter vervolgens in de spits, omdat Mex Bakker geblesseerd uitviel. Fabian Beukhof completeerde de elf.

Op slag van rust viel de 3-0 van Martijn Klein Holte. ,,Positief was ook dat wij dit keer geen doelpunten uit corners tegen kregen. Toch was het een paar keer alle hens aan dek. Nunspeet was een paar keer gevaarlijk met vrije trappen. Ook al omdat zij drie, vier lange gasten hebben. Doelman Christian de Haan zat er een paar keer goed bij.''

Halverwege de tweede helft verhoogde Fabian Beukhof de score naar 4-0. Nunspeet, dat ook nog een keer de paal raakte, wist via Lars van de Wetering nog wat terug te doen. ,,Het was wat ongeconcentreerd van onze kant. Uiteindelijk was het een kwestie van uitspelen'', keek Arnold Brehler terug.

Brehler kan zaterdag met Bennekom aan de bak. Koploper SVZW komt op bezoek. ,,Het verschil is nu vier punten. Wij moeten zorgen dat het een punt wordt. Het zal een zware pot worden. Zoals het er nu naar uitziet is Joris Klein Holte weer van de partij. En ik hoop dat Ismael Antonio ook weer helemaal fit is.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie