SV Harskamp kan geen punten halen bij Gorssel

9 november 2019 om 19:18 Voetbal

HARSKAMP De SV Harskamp (archieffoto rode shirts) is er niet in geslaagd in en bij Gorssel punten te halen. Het werd uiteindelijk 2-0 voor Gorssel.

,,Gorssel is een jonge, zeer aanvallend ingestelde ploeg. Vooral hun aanvoerder is een belangrijke schakel. Maar ik moet zeggen dat Jordy Alers hem behoorlijk goed onder controle had. De wedstrijd analyserend had er voor ons meer ingezeten", meende SV Harskamp trainer Connie van den Dikkenberg na afloop.

In de beginfase ging het lang gelijk op.

,,Na een half uur spelen werden we in de omschakeling verrast. De bal werd op de helft van Gorssel verspeeld en binnen enkele pasjes lag de bal achter onze doelman Detmar Hardeman:1-0. Daar waren we veel te gretig. En dat terwijl even daarvoor Jordy van de Krol een goede kans liet liggen."

In de rust gaf Van de Dikkenberg zijn ploeg mee de rust te bewaren. En te loeren op het kansje wat meestal wel komt.

,,Dat werd goed uitgevoerd. Hoewel wij zeker niet minder waren was de thuisclub effectiever. De 2-0 was weer zo'n moment waarop we niet goed stonden. In de counter werden we verrast", sipte de SV Harskamp trainer.

Hij zag zijn ploeg in het laatste kwartier aanzetten.

,,Je speelt alles of niets. Heb drie keer zo aanvallend mogelijk gewisseld. Zeker vier honderd procent kansen bleven onbenut. Vincent van der Loo, Rudy van den Brink en Lars van Wikselaar hadden zeker een doelpunt verdiend", ging Connie van den Dikkenberg verder.

Hij ziet zijn ploeg steeds completer binnen de lijnen verschijnen.

,,Ik zie echt verbeteringen. Over veertien dagen (23 november, red.) komt Ede/Victoria op bezoek. Beide ploegen lijken mij min of meer gelijkwaardig. Ik verwacht een leuke derby waarin wij voor een driepunter moeten gaan", besluit de SV Harskamp trainer.

SV Harskamp sluit de rij in de vierde klasse C. De achterstand op Ede/Victoria is twee punten.