Geen periodetitel Otterlo

9 november 2019 om 20:09 Voetbal

OTTERLO Otterlo incasseerde de eerste nederlaag van het seizoen. Bij Hoevelaken werd met 2-1 verloren. Daardoor moest ook de eerste periodetitel over gelaten worden aan VVOP.

,,Bij winst was de eerste periode voor ons geweest. Heel zuur dat dit nu niet gelukt is. Aan de andere kant vind ik niet dat wij bij Hoevelaken de periodetitel hebben laten liggen. Dat is vorige week bij Stroe geweest. Daar gaven wij nog een 0-4 voorsprong uit handen. Daar heb ik veel meer moeite mee, dan dit verlies'', meende Ronald Lieftink.

De trainer zag een redelijke eerste helft van zijn ploeg. ,,Hoevelaken trok zich vanaf de eerste minuut terug. Dat recht hebben zij natuurlijk. Wij kregen een aantal goede kansen. Onder andere al snel van Marco van Rooijen. Valt het doelpunt wel, moet Hoevelaken komen. Ook Ruben Hazeleger had kunnen scoren. En Robin Koning (op archief foto) raakte de onderkant van de lat.''

,,Eigenlijk via hun eerste kans, op slag van rust, werd het 1-0. Een bal bleef wat hangen. Een speler (Coen Bos) kreeg de bal voor zijn voeten en schoot raak. Dan probeer je de tweede helft het tij te keren. Opnieuw uit een klutsbal kan Hoevelaken de 2-0 maken (weer Koen Bos). Daarna probeer je het nog om te draaien. Heel veel kansen hadden wij niet. En de 2-1 van Marco van Rooijen viel eigenlijk te laat.''

,,Dan lees je na afloop dat VVOP gelijk heeft gespeeld. Ik had graag die eerste periode gewild. Helaas gaat deze nu aan onze neus voorbij'', baalde Ronald Lieftink. Na een weekje rust, komt SKV op 23 november op bezoek in Otterlo.