Afbeelding
Sedat Akdeniz

FC Jeugd periodekampioen

15 december 2019 om 17:22 Voetbal

EDE FC Jeugd heeft de eerste periodetitel behaald. Het 1-1 gelijke spel tegen SML was voldoende nu al verzekerd te zijn van de nacompetitie.

,,Onze eerste doelstelling hebben wij bereikt'', reageerde Mohammed Mouhouti. ,,Daar zijn we met z'n allen bij de club heel blij mee. Nu gaan wij proberen de tweede doelstelling te behalen: over een maand of vijf kampioen worden.''

,,Ik vond het tegen SML redelijk gelijk opgaan. Twee goed voetballende ploegen. Na een half uurtje kwamen wij via een mooi lobje met Atakin Keskin op 1-0. Wij hadden de kansen met een hoger verschil te gaan rusten'', had Mouhouti gezien.

,,Omdat SML ook nog een kans had op de eerste periode, wisten wij dat zij in de tweede helft zouden komen. Voor ons was het zaak rustig te blijven. Dat lukte. Alleen wat wij verzuimden is uit zeker zes honderd procent kansen een keer te scoren. Dat brak ons op omdat SML drie minuten in extra tijd scoorde (Iliass Elkharche). Jammer, omdat het niet nodig was geweest.''

,,Uiteindelijk overheerst toch de vreugde van de periode. Wij gaan nu ook als winterkampioen de winterstop in. Even lekker uitrusten. Pas op 2 februari moeten wij weer aan de bak. Dan is nummer twee VDZ de tegenstander. Dan moeten we zien er dan weer te staan'', besluit Mohammed Mouhouti.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie