Afbeelding
Boudewijn van de Velde

Jonge Lunteren-voetballer krijgt kans bij Go Ahead Eagles

3 januari 2020 om 09:38 Voetbal

LUNTEREN Lunteren-voetballer Wesley Theuns (16) begint het nieuwe jaar goed. De jonge aanvaller kreeg donderdag van profclub Go Ahead Eagles te horen dat hij meer dan welkom is in de jeugdopleiding van de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie.

Door Wim van Kessel

Theuns, wiens oudere broer Georgy ook was gescout voor de Deventernaren, speelt ondanks zijn leeftijd al een jaar in het eerste van Lunteren. ,,Dat ging eigenlijk best goed. Ik speelde veelal in de spits en maakte vorig seizoennog zeven doelpunten. Go Ahead Eagles toonde toen ook belangstelling. Ik heb het destijds afgezegd. De reden daarvoor was dat ik het enorm naar mijn zin had bij Lunteren. De andere reden was dat het niet zo goed uit kwam met school.''

LEES MEER Lees een uitgebreid interview met Wesley Theuns over de stap naar Deventer, zijn tijd bij Lunteren en hoe de overgang tot stand kwam hier als abonnee van Ede Stad Premium. Nog geen abonnee? Neem dan een proefabonnement en probeer Premium de eerste maand gratis uit.

Wesley Theuns deed dit seizoen ook mee aan de Ede Stad.nl rubriek 100% Voetbal Ede Latjetrap. Bekijk hieronder zijn prestatie.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie