Afbeelding
Privé

Bennekommer Jacco Meurs verder bij Achterveld

24 januari 2020 om 13:49 Voetbal

BENNEKOM Jacco Meurs heeft zijn contract bij Achterveld verlengd en is zodoende ook volgend seizoen trainer bij de vierdeklasser. Meurs is bezig aan zijn eerste seizoen en maakte meteen een goede indruk. ,,Vlak voor de kerst hebben we met elkaar om de tafel gezeten'', vertelt de 37-jarige Bennekommer. ,,Toen was het in principe al rond. Alleen wilde ik toen nog graag een voorbehoud voor het geval er een ambitieuze tweede of derdeklasser zou komen. Ik wilde de ruimte hebben om dan in gesprek te gaan."


,,Zelf ben ik niet op zoek gegaan, omdat ik het sowieso erg naar mijn zin heb bij Achterveld en er heeft zich ook geen club bij mij gemeld. Daarom hebben we nu al de knoop doorgehakt. Ik ben er erg blij mee dat ik minimaal nog een jaar door kan gaan hier. Zowel bestuur, staf als spelersgroep gaf aan tevreden te zijn. Dat is heel fijn om te horen."


Het doel is nu om Achterveld naar de derde klasse te loodsen. Morgen staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Cobu Boys op het programma. Meurs: ,,Zij staan derde en wij tweede. Als we winnen slaan we een gaatje met ze en blijven de druk op koploper Zeist houden. Voor de toekomst is het ook belangrijk dat we promoveren. Een aantal jongens bij ons twijfelt over doorgaan. Voor sommigen zal dat afhangen of we in de derde of vierde klasse spelen. Gaan we omhoog, dan zullen de meeste twijfelaars doorgaan."

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie