Afbeelding
Theo Beumer

FC Jeugd heeft er weer een parel bij

2 februari 2020 om 17:30 Voetbal

EDE FC Jeugd spelend in de derde klasse West 1, en trotse koploper, na het 1-1 gelijkspel tegen VDZ Arnhem heeft er een parel bij.

Eip Janssen

De Colombiaanse 24-jarige middenvelder luistert naar de al even prachtige naam William Alberto Pérez Arboleda. 

,,Hij is een 24-jarige technisch zeer vaardige Colombiaanse middenvelder. Heeft als jeugdspeler bij het Colombiaanse Independiente Medellin gespeeld. Arboleda brak in zijn geboorteland net niet helemaal door als profvoetballer. Hij vertelde me ook nog in het tweede elftal van profclub Hércules Alicante uit Spanje te hebben gespeeld", licht FC Jeugd trainer Mohammed Mouhouti toe.

De Edese derdeklasser heeft zijn komst mede te danken aan het alerte trouwe clublid Ilhan Tomruk.

,,Arboleda werkt momenteel in Veenendaal en speelde met een bedrijfselftal een oefenwedstrijd op ons terrein. Ilhan (Tomruk, red.) heeft hem zijn telefoonnummer gevraagd en ik heb hem gebeld. Arboleda die in het Duitse Emmerich woont is een absolute aanwinst", gaat de FC Jeugdtrainer verder.

Hij wordt omschreven als een speler met diepgang en technisch. Maakte in de oefenwedstrijden een goede indruk. Deze week wegens werkt niet getraind en startte op de bank. Een invalbeurt bij een 0-1 achterstand was dan ook logisch."

ASSISTENT Mouhouti had nog meer goed nieuws. ,,Dat klopt. Mo Hamdaoui, eerder al assistent-trainer bij FC Jeugd is weer terug in dezelfde rol. Hij brengt ervaring mee, niet alleen als voormalig assistent, maar ook als voormalig hoofdtrainer Ede/Victoria. Een welkome aanvulling van onze staf." FC Jeugd gaat zondag op bezoek bij HDS (Leersum). Deze ploeg neemt op de ranglijst de elfde plaats in. De eerdere thuiswedstrijd eindigde in 2-2. 

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie