Afbeelding
Theo Beumer

Selectie Bennekom blijft grotendeels in tact

8 februari 2020 om 08:37 Voetbal

BENNEKOM De selectie en staf van Bennekom voor het nieuwe seizoen, begint al aardig vorm te krijgen. Martijn Klein-Holte, Joris Klein-Holte, Christian de Haan, Just Berends, Nick Stienstra, Jelmer Goedhart, Jeffrey Rutgers, Tolunay Durmus, Jonathan Quaye, Luciano van Ommeren, Jorn Hiensch, Niek van Ginkel en Mex Bakker hebben aangegeven te blijven.

Met de andere spelers wordt nog gesproken. Kai Schuppens (Otterlo), Rob Delleman (De Bataven) en Youssef el Hammouchi (onbekend) zoeken een andere uitdaging. Bekend was al dat Mike Jansen en Melchior Onderstal overkomen van WAVV.

Naast de nieuwe trainer Aad van den Berg, blijft keeperstrainer Johan Homan. Assistent Martin Mol wordt de nieuwe hoofdtrainer van ONA'53 uit Wageningen. Sander van de Burg, Johan van de Kolk (teammanagers) en Lisinka Pieterse (verzorgster) zijn ook het komende jaar actief op De Eikelhof. Daarnaast zal Hein Oelderik het team gaan complementeren als technisch manager. Met de overige stafleden worden nog gesprekken gevoerd.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie