Noah Suitela links op de foto.
Noah Suitela links op de foto. Theo Beumer

Ede/Victoria staat weer met beide benen op de grond

8 februari 2020 om 18:01 Voetbal

EDE ,,Wij staan weer met beide benen op de grond. Dat heb ik de jongens ook verteld'', liet Danny Suitela weten. Aanleiding was de 4-1 nederlaag van Ede/Victoria bij Barneveld.

,,Iedereen dacht na de winst op Fortissimo dat wij heel goed zijn. Maar als de afgesproken taken niet worden uitgevoerd, gaat het mis. In dit geval werd er twee keer niet goed meegelopen door onze middenvelders. Zeker omdat je achterin één op één speelt, kom je in een onderstal situatie. Dat betekende de 1 en 2-0.'' Fabian van Esch en Adem Sanli waren de schutters.

,,De tweede helft kwamen wij veel beter de kleedkamer uit. Een indraaiende vrije trap van Dick Hoefakker werd door Martin Rozeboom ingekopt. Ik denk zijn eerste doelpunt ooit met het hoofd'', voegde de trainer toe.

,,Daarna was het wachten op de 2-2. Maar de scheidsrechter gaf Barneveld een strafschop voor een handsbal, die alleen hij had gezien. Noah Suitela pakte de strafschop in eerste instantie goed. Maar in tweede instantie was het toch raak. Daar waren wij niet attent genoeg.'' Sanli mocht de 3-1 op zijn naam schrijven.

,,Wij gingen daarna nog alles of niets spelen. Kregen weer een strafschop tegen. Deze was wel terecht na een overtreding van Noah Suitela. Noah stopte weer de pingel. Maar opnieuw was het vanuit de rebound raak.'' Ook Fabian van Esch maakte een tweede doelpunt.

,,Zonde. Een verdiende nederlaag'' concludeerde Danny Suitela, die op de ranglijst nu stuivertje wisselde met juist Barneveld. Volgende week wacht de middenmoter het lager geklasseerde Prins Bernhard. ,,Dan moeten wij weer 100% top zijn.''

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie