Schutter Jasper Jansen brengt SV Harskamp gelijkspel

15 februari 2020 om 18:35 Voetbal

HARSKAMP SV Harskamp hield aan de thuiswedstrijd tegen Gorssel een 2-2 gelijkspel over. Twee minuten te lang duurde de wedstrijd voor een Harskampse zege.

,, We waren er dichtbij. En zelfs in de slotminuut had de 3-2 nog kunnen vallen. Maar een schot van Willem Willemsen kwam via de binnenkant paal het veld weer in", keek SV Harskamp trainer Connie van den Dikkenberg terug.

Toch kon de trainer wel vrede hebben met de remise. ,,Ik denk al met al een terechte uitslag. De schade vorige week opgelopen tegen KSV Fortissimo (0-11) is gerepareerd. De ploeg, zonder zes potentiele basisspelers heeft hard gewerkt voor dit resultaat."

Na ruim een kwartier spelen kwam SV Harskamp op een niet onverdiende 1-0 voorsprong. ,,Het was Jasper Jansen die uit een voorzet van Michael van de Lagemaat (archieffoto rood shirt) raak kopte", glunderde Van den Dikkenberg.

Hij zag na ruim een half uur zijn ploeg op het middenveld een foutje maken.

,,Dat werd gelijk afgestraft en de 1-1 ruststand was bepaald. Jammer dat Martijn van Wikselaar met de klok op vallen de bal via de onderkant van de lat het veld weer in zag komen", sipte de SV Harskamp trainer.

In de tweede helft zocht de Harskampse formatie het aanvalsplan. Hardwerkend werden mogelijkheden gecreëerd.

,,Het was weer Jasper Jansen die scoorde: 2-1", had Van den Dikkenberg genoteerd.

Niet veel later moest Quinten van den Brink na zijn tweede gele kaart voortijdig gaan douchen.

..Ondanks dat wij in ondertal speelden leek de zege behouden te kunnen worden. Maar twee minuten voor tijd ging een schot van zeker zestien tot achttien meter hard in de kruising. Detmar Hardeman, onze doelman, die daarvoor al twee keer in een 1 op 1 situatie de bovenliggende partij bleef, was nu volstrekt kansloos", eindigde Connie van den Dikkenberg zijn terugblik.

SV Harskamp gaat de twee weken durende break in op de dertiende plaats. Een punt voorsprong op hekkensluiter EZC '84 uit Epe.

De Veluwse Boys ontvangt op zeven maart de SV Harskamp.