Geoffrey van de Kamp
Geoffrey van de Kamp Theo Beumer

Ede/Victoria de meest gelukkige

15 februari 2020 om 19:36 Voetbal

EDE ,,Wij hebben vandaag niet goed gespeeld. Ik denk dat wij tegen Prins Bernhard de meest gelukkige zijn geweest. Daarom win je uiteindelijk toch met 4-3'', keek Ede/Victoria trainer Danny Suitela terug.

De Edenaren starten niet goed. Al heel snel was het 0-1 door Niels Bronkhorst. ,,Daarna kwam er wel wat meer beleving, maar voetballend bleef het matig'', had Suitela gezien. Illiass el Aarrass zorgde voor de gelijkmaker. Geoffrey van de Kamp bracht de 100-jarige met een kopbal uit een corner en een vrije trap, waarmee hij de doelman verraste, op 3-1.

In het tweede bedrijf scoorden de bezoekers uit Uddel opnieuw heel snel. Weer via Niels Bronkhorst. ,,Een communicatiefout tussen Wouter Engelen en Rianto Diephuis, zorgde ook nog voor de 3-3'', baalde de trainer. Aart van de Kuilen profiteerde.

,,Daarna kon het alle kanten op. Beide teams kregen kansen. Uiteindelijk waren wij de meest gelukkige. De scheidsrechter gaf voordeel na een overtreding op Geoffrey van de kamp. Martin Rozeboom wist te scoren.''

Met de zege blijft Ede/Victoria op een gedeelde zevende/achtste plaats een stabiele middenmoter. Op 7 maart wordt de competitie hervat bij Gorssel.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie