Afbeelding
Theo Beumer

SV Harskamp ziet twee spelers vertrekken

19 maart 2020 om 21:30 Voetbal

HARSKAMP SV Harskamp, toch al niet beschikkend over een brede selectie, ziet volgend seizoen 2020/2021 de gebroeders Mike en Jordy van de Krol (op foto nr 9) vertrekken naar het Heelsumse CHRC.

Deze club, volgend seizoen getraind door oud - SV Harskamp trainer Bob Jansen, gaat met ingang van het seizoen 2020/2021 ook op zaterdag spelen. CHRC zal worden ingedeeld in de vierde klasse. 

Daarmee worden zij verenigd met oud SV Harskamp trainer Bob Jansen.

Voormalige SV Harskamp spelers zijn toch in de markt bij de Wageningse trainer Bob Jansen. Ook Joël en Daniël Hendriks maken de overstap van Oranje - Wit uit Elst naar CHRC. Ook Joël Hendriks speelde eerder voor de Harskampse vierdeklasser.

UITLEG ,,Jordy en Mike Krol hebben zichzelf gemeld. Jordy Krol heeft gelijk geappt. Wij hebben, ook na mijn vertrek bij Harskamp contact gehouden. Hij heeft ook Mike gevraagd de overstap te wagen. Het zijn goede gasten en goede spelers die een goed gevoel bij de club (CHRC) hebben",  laat Bob Jansen desgevraagd weten.   

SV Harskamp trainer Connie van den Dikkenberg laat het volgende weten: ,,Natuurlijk is het jammer als spelers vertrekken. Ik kan er niets aan veranderen." 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie