Fabian Mösle
Fabian Mösle Theo Beumer

Selectie Bennekom compleet

16 april 2020 om 18:31 Voetbal

BENNEKOM Voetbalvereniging Bennekom laat weten dat de selectie van Bennekom 1 voor het seizoen 2020-2021 compleet is. 

Vanuit het tweede team sluit Niels Koenderink aan bij de eerste selectie. De 24-jarige kopsterke centrale verdediger annex centrumspits uit Heelsum wordt hiermee beloond voor zijn goede prestaties als aanvoerder in het tweede team. Koenderink speelde voorheen in het eerste team van derdeklasser Redichem.

Daarnaast krijgen ook dynamische middenvelder Wesley Radstaat en de behendige vleugelaanvaller Anouar Haout door hun goede prestaties in het tweede (en het Beloftenteam) middels een stagecontract de kans om zich door te ontwikkelen in de eerste selectie. Hetzelfde geldt voor de talentvolle verdediger Noah Roethof van de Jo19-1. 

Bovenstaande contracten en kansen passen binnen het technisch beleid van VV Bennekom om te komen tot een sterk, stabiele en herkenbare selectie. Dit met volop kansen voor de eigen jeugd en regionale talenten.


Tiggo Jansen en Fabian Mösle zullen daarentegen Bennekom gaan verlaten. Fabian Mösle maakte vorig jaar veel indruk door zijn vele doelpunten, maar kwam dit jaar minder aan spelen toe. Tiggo Jansen moest genoegen nemen met een rol op het tweede plan. 
 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie