Aziz Ballouk in zijn periode bij Blauw Geel '55.
Aziz Ballouk in zijn periode bij Blauw Geel '55. Ede Stad

Otterlo slaat net voor het sluiten van de transfermarkt toe

16 juni 2020 om 13:12 Voetbal

OTTERLO Net voor het sluiten van de transfermarkt, heeft Otterlo nog een nieuwe speler mogen verwelkomen. Aziz Ballouk (29) maakt de overstap van voetbalvereniging Veenendaal.

,,Ik heb al jaren, af en toe via de app, contact met hem’’, laat bestuurslid technische zaken Gerard de Rooij weten. ,,Ook heb ik Aziz afgelopen jaar nog gezien bij ons, toen hij juist namens Veenendaal tegen ons scoorde. Maar bij de terugwedstrijd was hij er niet bij. Het bleek dat Aziz het spelplezier bij Veenendaal was verloren en tussentijds was gestopt. Hij richtte zich vooral op zijn maatschappelijke carrière in de zorg.’’

,,Ook al omdat hij via Mo Bendadi positieve berichten had gehoord over trainer Ronald Lieftink, zijn de twee in gesprek gegaan. Dat klikte. Daarnaast kent Aziz Bas Pol, Paul Speldenbrink en Robin Koning van zijn periode bij DTS Ede. Al met al voldoende om bij ons te komen voetballen en het plezier weer terug te krijgen’’, besluit Gerard de Rooij.

Aziz Ballouk, die op alle aanvallende posities inzetbaar is, speelde eerder voor Fortissimo, DTS Ede, Blauw Geel’55 en ook ZVV Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie